Λεπτομερέστατο detailing στην Koenigsegg CC850

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου ένα μήνα η Koenigsegg αποκάλυψε στο Pebble Beach της Καλιφόρνια την CC850, για να γιορτάσει τα είκοσι χρόνια από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο της μοντέλο, το CC8S.

Λίγες ημέρες αργότερα, το αυτοκίνητο βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, για μια παρουσίαση σε υποψήφιους πελάτες της εταιρίας που ζουν στα Hamptons. Αλλά πρώτα πέρασε από το detailing μαγαζί του Larry Kosilla, το Ammo NYC, ώστε να δώσει ζωντάνια στο σουηδικό κατασκεύασμα.

Πριν, όμως, ξεκινήσει το detailing, έχουμε την ευκαιρία να δούμε το αυτοκίνητο να κινείται στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με την CC850 να ακούγεται εντυπωσιακά. Ο Kosilla είναι εντυπωσιασμένος με την ποιότητα βαφής της CC850, με το μετρητή που χρησιμοποιεί για τη μέτρηση του πάχους του χρώματος να φτάνει στο ανώτατο όριο του. Για να επιτευχθεί αυτό, η Koenigsegg βάζει το μοντέλο της σε μια διαδικασία βαφής 25 βημάτων.

Να θυμίσω, ότι μηχανικά η CC850 φορά τον 5,0-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα της Jesko και αποδίδει 1.385 ίππους, όταν λειτουργεί με καύσιμο E85, ενώ με κανονική βενζίνη, η ισχύς πέφτει στους 1.185 ίππους. Η μέγιστη ροπή είναι 1.385 Nm, ενώ και το βάρος του CC850 είναι 1.385 κιλά.

Διάβασε ακόμα

Η Koenigsegg θα κατασκευάσει 20 επιπλέον CC850

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...