Δες ένα σπάνιο Ford RS200 S σε ένα λεπτομερέστατο detailing

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι ένα από τα δύο μαύρα Ford RS200 S που βγήκαν στην παραγωγή και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Larry Kosilla, ο οποίος είχε την ευκαιρία να πλύνει ενδελεχώς και να πραγματοποιήσει ένα λεπτομερέστατο detailing, ώστε να δείξει την πραγματική λάμψη ενός αυτοκινήτου αξίας 500.000 δολαρίων. Όπως θα δεις, το αμάξωμα είχε έντονη “αράχνη” και γρατσουνιές, που δημιουργήθηκαν από οδήγηση μέσα σε δάσος, ενώ είχε να πλυθεί για πολλά χρόνια.

Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο φορά τον 2,1-λίτρων turbo τετρακύλινδρο κινητήρα της Cosworth που από το εργοστάσιο απέδιδε 615 άλογα με 691 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ τα 0-160-0 χλμ/ώρα σε 12,6 δευτερόλεπτα.

Για να ομολογκαριστεί, η Ford έβγαλε 200 RS200 στη παραγωγή, με τα 24 από αυτά να μετατρέπονται στην έκδοση Evolution ή S, όπως το συγκεκριμένο. Για την ιστορία να αναφέρω, πως το RS200 Evolution ήταν το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο όσον αφορά στην επιτάχυνση, για 12 ολόκληρα χρόνια.

Enjoy!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...