F1: Η FIA καθυστερεί την ανακοίνωση για τα πιστοποιητικά του budget cap

Σχετικά άρθρα

Μετά τις εικασίες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Grand Prix της Σιγκαπούρης ότι δύο ομάδες – η Red Bull και η Aston Martin – μπορεί να έχουν παραβιάσει το ανώτατο όριο κόστους των 145 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2021, το paddock της F1 περίμενε με ανυπομονησία νέα από το διοικητικό όργανο του πρωταθλήματος.

Η FIA είχε κάνει γνωστό ότι θα εξέδιδε τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης στις ομάδες που είχαν παραμείνει εντός του ορίου των 145 εκατομμυρίων δολαρίων σήμερα Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, μετά από πλήρη έλεγχο. Ωστόσο, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, η FIA γνωστοποίησε ότι τα πιστοποιητικά θα εκδοθούν την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωσε αναφέρει:

Η FIA ενημερώνει ότι η ολοκλήρωση της ανάλυσης των οικονομικών υποβολών του 2021 των ομάδων της Formula 1 και η επακόλουθη έκδοση των Πιστοποιητικών Συμμόρφωσης με τους Οικονομικούς Κανονισμούς δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου.

Η ανάλυση των οικονομικών υποβολών είναι μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί για να καταστεί δυνατή η έκδοση των Πιστοποιητικών τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου.

Οι Οικονομικοί Κανονισμοί εγκρίθηκαν ομόφωνα από όλους τους Αγωνιζόμενους, οι οποίοι συνεργάστηκαν θετικά και συνεργάστηκαν με τη Διοίκηση Ανώτατου Κόστους της FIA καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους σύμφωνα με τους Οικονομικούς Κανονισμούς.

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, υπήρξαν σημαντικές και αβάσιμες εικασίες σε σχέση με αυτό το θέμα και η FIA επαναλαμβάνει ότι μέχρι να οριστικοποιηθεί δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Η FIA επαναλαμβάνει επίσης ότι οποιαδήποτε φήμη ότι το προσωπικό της FIA έχει αποκαλύψει ευαίσθητες πληροφορίες είναι εξίσου αβάσιμη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...