Ο Yasunori Suezawa κατέχει τη θέση του αρχιμηχανικού του Toyota GR86 και σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως η ιαπωνική εταιρία δεν σχεδιάζει επιπλέον GR μοντέλα. Έτσι η γκάμα της Toyota δεν θα εμπλουτιστεί με άλλα γρήγορα αυτοκίνητα, και θα παραμείνει με τα GR Supra, GR86, GR Corolla και GR Yaris.

Παράλληλα η Toyota ξαναξεκίνησε τη παραγωγή του bZ4X μιας και βρήκε λύση στο πρόβλημα που οδήγησε στην ανάκληση 2.700 BZ4X. Συγκεκριμένα τα μπουλόνια των τροχών του ηλεκτρικού SUV ίσως είχαν πρόβλημα και “σε απότομες στροφές ή κατά την επιτάχυνση” υπήρχε η περίπτωση οι τροχοί να φύγουν από τη θέση τους.

Η εταιρία επαναγόρασε τα αυτοκίνητα που επηρεάζονται από την ανάκληση. Εξαιτίας του ίδιου προβλήματος η Subaru ανακάλεσε 2.600 Solterra. Η λύση που βρήκε η Toyota είναι απλή, αφού προσθέτει ροδέλες στα μπουλόνια.

Επιπλέον, η Toyota δήλωσε πως εντόπισε και επιδιόρθωσε ένα πιθανό πρόβλημα με τους αερόσακους στο bZ4X. Όπως έκανε γνωστό η εταιρία, ορισμένοι αερόσακοι είχαν τοποθετηθεί λανθασμένα κατά τη κατασκευή του αυτοκινήτου και κινδύνευαν να προκαλέσουν βλάβη ή τραυματισμό στους επιβάτες λόγω της τοποθέτησης ενός ιμάντα μέσα στο συγκρότημα του αερόσακου.