Η Nio έδωσε πληροφορίες για την παρουσία της στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Nio πραγματοποίησε σήμερα μια εκδήλωση στο Βερολίνο για την παρουσίαση του πλάνου της που αγορά την επέκταση στην ευρωπαϊκή αγορά, μετά το αρχικό της λανσάρισμα στη Νορβηγία πέρσι. Η κινέζικη εταιρεία έξυπνων ηλεκτρικών οχημάτων αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία.

Η Nio αναφέρει ότι τρία νέα μοντέλα, τα οποία βασίζονται στην NT2 πλατφόρμα της -τα ET7, EL7 και ET5– θα είναι διαθέσιμα μαζί με καινοτόμες συνδρομητικές υπηρεσίες για την ενθάρρυνση της χρήσης των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Μέσω πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών της, η Nio έχει σκοπό να δημιουργήσει μια κοινότητα για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Το ET7, η σεντάν ναυαρχίδα της εταιρίας, είναι διαθέσιμη από σήμερα για παραγγελία στη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία με τις παραδόσεις να ξεκινούν στις 16 Οκτωβρίου. Η Nio επιβεβαίωσε επίσης ότι οι προπαραγγελίες για το EL7, το ηλεκτρικό SUV της, και το ET5, το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικό sedan, είναι πλέον ανοιχτές, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο του 2023, αντίστοιχα.

Το Nio Subscription είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστη ευελιξία και εξατομίκευση για να ενθαρρύνει τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων. Με όρους που ξεκινούν από μόλις έναν μήνα έως 60 μήνες, θα μπορείς να επιλέξεις το όχημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Για όλα τα μοντέλα συνδρομής, η Nio προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλιση, συντήρηση, χειμερινά ελαστικά, αυτοκίνητο αντικατάστασης και αλλαγές μπαταριών (battery swaps), καθώς και την ευελιξία για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της μπαταρίας.

Επίσης η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει δύο υποbrand που θα πωλούν φθηνότερα ηλεκτρικά μοντέλα στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.

Τέλος, ο πρόεδρος και συνιδρυτής της κινέζικης εταιρίας, Qin Lihong, αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Nio θα δημιουργήσει 1.000 σταθμούς ανταλλαγής μπαταριών εκτός Κίνας έως το 2025, οι περισσότεροι από τους οποίους θα βρίσκονται στην Ευρώπη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα