Verstappen: Είπα στον de Vries να τηλεφωνήσει τον Marko μετά το GP της Monza

Σχετικά άρθρα

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Nyck de Vries θα οδηγεί του χρόνου για λογαριασμό της AlphaTauri και ο Max Verstappen αποκάλυψε πως είπε στον de Vries να τηλεφωνήσει στον Helmut Marko, σχετικά με μια από τις δύο θέσεις της AlphaTauri για το 2023 μετά την εμφάνισή του στο GP της Monza.

Ο de Vries έκανε το ντεμπούτο του στην F1 στο Ιταλικό GP τον περασμένο μήνα, αντικαθιστώντας τον Alex Albon στη Williams, καταφέρνοντας να τερματίσει 9ος και να συγκεντρώσει δύο βαθμούς.

Αυτή του η εμφάνιση ήταν το κλειδί ώστε ο Ολλανδός να οδηγεί του χρόνου για την AlphaTauri, με τον Verstappen να λέει πως μετά το Σαββατοκύριακο της Monza έφαγε μαζί με τον de Vries και τον ενθάρρυνε να τηλεφωνήσει στον Marko για να συζητήσουν επιλογές για την επόμενη χρονιά.

Φάγαμε δείπνο την επόμενη μέρα της Monza και του είπα, απλά πάρε [τον Marko] ένα τηλέφωνο, ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Ήταν επίσης η κατάλληλη στιγμή να του τηλεφωνήσει. Ο Helmut θα ήταν πιθανώς ακόμα ενθουσιασμένος τη Δευτέρα από τον αγώνα της Κυριακής. Πήγε καλά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν.

Ο de Vries πίεζε σκληρά για να αποκτήσει μια θέση πιλότου στη Formula 1 εδώ και πολύ καιρό και είναι απίστευτο αυτό που του συνέβη. Ο Helmut είναι τύπος που όταν του αρέσει κάποιος πιλότος τολμά αρκετά και του δίνει ένα μονοθέσιο, ενώ ίσως άλλες ομάδες ήταν λίγο πιο προσεκτικές. Αυτά είναι υπέροχα νέα για τον de Vries. Είμαστε και καλοί φίλοι.

Η ευκαιρία για τον de Vries έρχεται μετά από μια περιπετειώδη αγωνιστική καριέρα μέχρι σήμερα που τον είδε να κατακτά τίτλους στην Formula 2 και τη Formula E, καθώς και να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, ενώ τον Μάιο είχε σκέψεις να μετακομίσει στις ΗΠΑ και στο IndyCar.

Ο de Vries υπηρέτησε ως εφεδρικός οδηγός της Mercedes τις δύο τελευταίες σεζόν και οδήγησε τα μονοθέσια των Mercedes, Williams και Aston Martin σε περιόδους πρώτων ελεύθερων δοκιμών φέτος ως νέος οδηγός.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...