Ξεκίνησε η παραγωγή της υβριδικής έκδοσης του νέου Honda CR-V στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Η Honda παρουσίασε την έκτη γενιά του CR-V τον περασμένο Ιούλιο, για να ξεκινήσει την παραγωγή του στο εργοστάσιο της στον Καναδά πριν ένα μήνα. Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή της υβριδικής έκδοσης του δημοφιλούς μοντέλου της στο εν λόγω εργοστάσιο, με το 2,0-λιτρο υβριδικό σύνολο να συναρμολογείται στο αντίστοιχο που βρίσκεται στο Οχάιο.

Τα εργοστάσια συναρμολόγησης της ιαπωνικής εταιρίας στις πολιτείες της Ιντιάνα και στο Οχάιο, που παρήγαγαν το προηγούμενο CR-V Hybrid, θα ξεκινήσουν την παραγωγή του αυτοκινήτου της νέας γενιάς τους επόμενους μήνες. Το εργοστάσιο της Honda στο Καναδά είναι η πρώτη μονάδα παραγωγής παγκοσμίως του υβριδικού CR-V και η πρώτη φορά που κατασκευάζει ένα υβριδικό μοντέλο της Honda στον Καναδά.

Να θυμίσω ότι στη Βόρεια Αμερική, το μοντέλο θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, έναν 1.500άρη turbo απόδοσης 190 ίππων με 243 Nm ροπής και έναν 2,0-λιτρο turbo υβριδικό απόδοσης 204 ίππων με 335 Nm ροπής.

Στην Ευρώπη δεν αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη του 2023 ή τις αρχές του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...