Bentley Bentayga Odyssean Edition

Σχετικά άρθρα

Μετά την Odyssean έκδοση της Flying Spur, η Bentley παρουσιάζει την Odyssean έκδοση και για την Bentayga. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο μοντέλο δείχνουν πως η πολυτέλεια μπορεί να είναι βιώσιμη. Η εστίαση στη βιωσιμότητα περιλαμβάνει ταπετσαρίες από ύφασμα tweed που προέρχονται πλήρως από μαλλί βρετανικής προέλευσης. Προαιρετικά, υπάρχουν μοκέτες από μαλλί αρνιού.

Επιπλέον, οι ξύλινες καπλαμάδες από Koa έχουν πάχος μόλις 0,1 χιλιοστά και έχει χρησιμοποιεί 90% λιγότερο βερνίκι, έτσι ώστε να υπάρχει μια πιο φυσική εμφάνιση.

Σύμφωνα με την Bentley, οι δερμάτινες επενδύσεις είναι βιώσιμης προέλευσης, με τους πελάτες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 χρώματα (Autumn, Beluga, Porpoise, Cricketball, Brunel, Burnt Oak και Linen). Το εξωτερικό είναι βαμμένο στο Pale Brodgar χρώμα έχοντας χρυσές/χάλκινες λεπτομέρειες, με τις ζάντες να είναι διαστάσεων 22″.

Κίνηση παίρνει από τον plug-in υβριδικό κινητήρα που συνδυάζει τον 3,0-λιτρο V6 turbo κινητήρα βενζίνης 340 ίππων με 450 Nm ροπής και τον ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων με 400 Nm ροπής. Το σύνολο αποδίδει συνδυαστικά 462 άλογα με 700 Nm, με την μπαταρία να χρειάζεται 2,5 ώρες προκειμένου να φορτίσει πλήρως με χρήση ταχυφορτιστή και 7,5 ώρες με χρήση απλής οικιακής πρίζας.

Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 18 kWh που χαρίζει ηλεκτρονική αυτονομία 45 χλμ στον κύκλο WLTP, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 254 χλμ/ώρα.

Η παραγωγή της Bentley Bentayga Odyssean Edition θα περιοριστεί στις 70 μονάδες, με τις παραδόσεις να ξεκινούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...