Στη SEMA η Toyota έχει στο περίπτερο της το GR Corolla Rally concept, δύο Supra 620 ίππων η κάθε μια στημένες για αγώνες dragster, ένα GR86 για drift και το αγωνιστικό GR86 Cup.

To GR Corolla Rally αντλεί έμπνευση από το αγωνιστικό GR Yaris του WRC και έχει νέο bodykit με μεγάλη πίσω αεροτομή, αγωνιστικές ζάντες 17″ της OZ Racing, αγωνιστικά καθίσματα, roll cage, σύστημα πυρόσβεσης και μηχανικά φορά τον τρικύλινδρο 1.600άρη κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 370 Nm ροπής που διαθέτει ελεύθερο φίλτρο εισαγωγής και εξάτμιση MagnaFlow.

Οι Supra για αγώνες dragster φορούν τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα που απέκτησε μεγαλύτερο turbo, νέα εξάτμιση, νέο πρόγραμμα και νέο intercooler, έτσι ώστε να αποδίδει 620 άλογα με 800 Nm ροπής. Η ιπποδύναμη αυτή σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις, ζάντες και ελαστικά, επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να κάνει το 400άρι σε 10,984 δευτερόλεπτα.

Τέλος το GR86 Daily Drifter φορά τον 2,4 λίτρων που απέκτησε κομπρέσορα HKS GT2 Pro ZD8 και MagnaFlow NEO εξάτμιση, ώστε να αποδίδει 300 άλογα. Επιπλέον έχει νέο ψυγείο, μεγάλα φρένα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, νέο διαφορικό, roll cage, αγωνιστικά καθίσματα και νέο τιμόνι.