Λίγο μετά την λήξη του περσινού GP στο Abu Dhabi και το άκρως επεισοδιακό φινάλε που “έβγαλε” πρωταθλητή στον τελευταίο γύρο τον Max Verstappen, ο Nicholas Latifi είχε δηλώσει ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του. Όπως πιθανώς θυμάσαι, ο Latifi είχε μια έξοδο στον 52 γύρο (από τους 58) του αγώνα, κάτι που έβγαλε το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα.

Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο -αν όχι καθόρισε- το ρου του αγώνα, τον οποίο κέρδισε ο Max Verstappen κατακτώντας το πρώτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα, μέσα από τα χέρια του Lewis Hamilton, στον τελευταίο γύρο. Ο Καναδός οδηγός της Williams απολογήθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, και “εξαφανίστηκε” για αρκετές εβδομάδες από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Καναδός οδηγός ήταν καλεσμένος στο podcast της F1, Beyond the Grid, όπου συζήτησε -μεταξύ άλλων για το μέλλον του στους αγώνες. Ωστόσο, έκανε ειδική μνεία για την υποστήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε από τον Lewis Hamilton για τις σοβαρές απειλές που λάμβανε μετά το τέλος της περσινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος οδηγός της Williams, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν, δήλωσε:

Ο Lewis μου έστειλε μήνυμα και με προσέγγισε, ήταν πολύ αποκομμένος με το τι συνέβαινε στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και αυτός είχε τα δικά του πράγματα να τον απασχολούν. Όμως μου έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Επιπλέον και άλλα μέλη της ομάδας της Mercedes επικοινώνησαν μαζί μου.