Latifi: Συγγνώμη που επηρέασα τη μάχη για το πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός της Williams, Nicholas Latifi, ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι δεν ήταν πρόθεσή του να παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος στο Grand Prix του Abu Dhabi.

Όπως όλοι είδαμε, το τρακάρισμα του Καναδού στον 52ο γύρο (από τους 58) ήταν η αφορμή να βγει το αυτοκίνητο ασφαλείας, που άλλαξε το ρου ολόκληρου του αγώνα και τελικά να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα ο Max Verstappen, μέσα από τα χέρια του Lewis Hamilton, στον τελευταίο γύρο.

Ο Latifi θέλησε να απολογηθεί για το γεγονός πως επηρέασε τον αγώνα, ζητώντας συγγνώμη από όλους, τονίζοντας:

Δεν είχα πρόσφυση στις επόμενες στροφές και ιδιαίτερα στο σημείο που είχα την έξοδο. Δυσκολευόμουν σε αυτήν τη στροφή όλο το τριήμερο και με τα βρόμικα ελαστικά έκανα το λάθος. Δεν ήξερα τι γινόταν στον αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο.

Προφανώς δεν ήταν στις προθέσεις μου να τον επηρεάσω. Έκανα ένα λάθος και κατάστρεψα και το δικό μου αγώνα. Δεν είχα τέτοια πρόθεση και ζητώ συγγνώμη που επηρέασα τον αγώνα και δημιούργησα αυτήν την ευκαιρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...