Η νέα BMW M3 CS θα αποδίδει 550 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές ανάπτυξης της M3 CS, ώστε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της να γίνουν στις αρχές του 2023. Σύμφωνα με το BimmerPost, η νέα γενιά του μοντέλου θα κινείται από τον γνωστό 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα της M4 CSL, με την απόδοση του να ανέρχεται στα 550 άλογα στις 6.250 σ.α.λ. και η ροπή στα 650 Nm, μεταξύ 2.750 σ.α.λ. και 5.950 σ.α.λ.

Το μοντέλο θα παραμένει στη παραγωγή για μόλις 11 μήνες, μιας και θα κατασκευάζεται από τον Μάρτιο του 2023 έως και τον Φεβρουάριο του 2024. Η νέα M3 CS θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με το σύστημα τετρακίνησης xDrive, με τον κινητήρα να συνδυάζεται μόνο με το 8-τάχυτο αυτόματου κιβωτίου M Steptronic.

Θα φέρει ενεργή M ανάρτηση, M ενεργό διαφορικό, νέα εξάτμιση, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, carbon καπό και οροφή. Στον βασικό εξοπλισμό θα συναντάμε τα bucket καθίσματα, με το μοντέλο να εστιάζει στη μείωση του βάρους και θα ξεχωρίζει από το νέο μπροστινό spoiler, από τα ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα και από τις μεγαλύτερες ζάντες.

ΠηγήBimmerPost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...