Η ζήτηση για την Cadillac Celestiq καλύπτει την παραγωγή 18 μηνών, παρά την τιμή των 300.000 δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο μήνες η Cadillac παρουσίασε το Celestiq και παρότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει σε περίπου ένα χρόνο η ζήτηση για το πολυτελές ηλεκτρικό cruiser είναι πολύ πέρα από αυτό που περίμεναν όλοι στην αμερικάνικη εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Tony Roma, αρχιμηχανικός του Celestiq, αποκάλυψε σε πρόσφατο podcast του Autoline Network ότι το μοντέλο έχει εξαντληθεί για τους πρώτους 12 έως 18 μήνες μετά την έναρξη της παραγωγής του, παρότι η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά από τις 300.000 δολάρια στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία σχετικά με τη παραγωγική ικανότητα της Cadillac για το Celestiq, αν και ο Roma άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συναρμολογούνται περισσότερα από δύο αυτοκίνητα καθημερινά, λέγοντας, με τον Roma να δηλώνει:

Έχουμε ήδη αρκετούς που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, δηλαδή πολλά περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που θα μπορέσουμε να φτιάξουμε τον πρώτο χρόνο ή τους πρώτους 18 μήνες. Ο ρυθμός που πρόκειται να φτιάξουμε αυτά είναι περίπου δύο την ημέρα, ουσιαστικά συναρμολογούνται στο χέρι.

Ακριβώς όπως η διαδικασία παραγωγής του Celestiq, η διαδικασία αγοράς θα είναι επίσης μοναδική. Οι αντιπρόσωποι της μάρκας θα “συνδέουν” τον εκάστοτε πελάτη με έναν concierge που θα συντονίζει την επικοινωνία με έναν σχεδιαστή της εταιρίας, ο οποίος θα κάνει το αυτοκίνητο όπως θέλει ο ιδιοκτήτης του, κάνοντας κάθε αυτοκίνητο μοναδικό, καθώς υπάρχουν σχεδόν αμέτρητες διαθέσιμες επιλογές παραμετροποίησης.

Η παραγωγή του θα γίνεται στο παγκόσμιο τεχνικό κέντρο της GM στο Warren του Μίσιγκαν, με την ομάδα παραγωγής να μην εργάζεται σε πάνω από έξι οχήματα τη φορά.

Διάβασε περισσότερα

Cadillac Celestiq. Ηλεκτρική υπερπολυτελής λιμουζίνα 300.000 δολαρίων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...