Διέρρευσε το 5θυρο Suzuki Jimny

Σχετικά άρθρα

Οι φήμες για την ύπαρξη της 5-θυρης έκδοσης της τρέχουσας γενιάς του Jimny κυκλοφορούν τουλάχιστον δύο χρόνια, αλλά η παρακάτω φωτογραφία είναι η πρώτη επιβεβαίωση της πραγματικής ύπαρξης αυτής.

Όπως φαίνεται, η Suzuki ετοιμάζει να βγάλει στην αγορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023 την πεντάπορτη έκδοση του Jimny, η οποία λέγεται ότι θα ονομάζεται Jimny Long, με το μεταξόνιό του να είναι κατά 30 εκατοστά μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της τρίπορτης έκδοσης. Έτσι, το μήκος θα είναι 3.850 χλστ., έναντι 3.480 χλστ. για το τρίθυρο.

Λόγω του πρόσθετου βάρους από το μεγαλύτερο αμάξωμα, η Suzuki θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό κινητήρα με έναν ήπιο υβριδικό turbo κινητήρα. Αρχικά το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνική αγορά και παραμένει άγνωστο το κατά πόσο θα έρθει στην Ευρώπη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...