Συνεχίζονται οι δοκιμές του διαδόχου της Lamborghini Aventador

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του αντικαταστάτη της Aventador και αρκετά από τα αυτοκίνητα δοκιμών έχουν πιαστούν να κάνουν δοκιμές γύρω από τους δρόμους του εργοστασίου της εταιρίας.

Το νέο supercar θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2023 και θα φέρει ένα plug-in υβριδικό σύνολο, με βάση έναν ολοκαίνουργιο V12 κινητήρα. Σύμφωνα με τον Stephan Winkelmann CEO της Lamborghini, το αυτοκίνητο θα είναι ελαφρύ και ο οδηγός δεν θα αισθάνεται το πρόσθετο βάρος των μπαταριών.

Το νέο supercar θα είναι πιο δυνατό, θα “στροφάρει” πιο ψηλά, και θα έχει καλύτερο ήχο, με το υβριδικό σύνολο να μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο για κάποια χιλιόμετρα αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...