O Fernando Alonso παρέλαβε το νέο του εταιρικό αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2022 ολοκληρώθηκαν οι όποιες υποχρεώσεις του Fernando Alonso με την ομάδα της Alpine, καθώς με το νέο έτος ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στην μακρά και πλούσια καριέρα του Ισπανού. Ο λόγος για την Aston Martin, η οποία αποτελεί την 6η ομάδα του στα 20 χρόνια που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Για να τον καλωσορίσει, η Aston Martin F1 προσέφερε στον Ισπανό την DBX707 για εταιρικό του αυτοκίνητο, ήτοι το ταχύτερο Sport SUV του κόσμου. Ο Alonso δεν παρέλειψε να εκδηλώσει τον ενθουσιασμό του για το βρετανικό SUV, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του έξω από το μουσείο/πίστα καρτ που φέρει το όνομά του, και γράφοντας Οι προσδοκίες ξεπεράστηκαν. Ονειρικό αυτοκίνητο!

Η Aston Martin DBX707 είναι το πιο δυνατό και γρήγορο μοντέλο της Aston Martin, καθώς παίρνει κίνηση από τον 4,0-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα που αποδίδει 707 άλογα και 900 Nm ροπής, ενώ ζυγίζει 2.327 κιλά.

Παράλληλα, ο Alonso βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της βρετανικής ομάδας στο Silverstone της Αγγλίας, με σκοπό να γνωριστεί με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αλλά και να του πάρουν τα μέτρα για το νέο του αγωνιστικό κάθισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...