Σειρά ντοκιμαντέρ η αναγέννηση της Lancia

Σχετικά άρθρα

Η εκδήλωση Lancia Design Day στις 28 Νοεμβρίου του 2022 σηματοδότησε την αφετηρία μιας νέας εποχής για την ιταλική εταιρία, με το πλάνο της να περιλάμβανε το λανσάρισμα τριών νέων μοντέλων (το νέο Yspilon το 2024, τη νέα ναυαρχίδα το 2026 και τη νέα Delta το 2028), αλλά και την αποκάλυψη του σχεδιαστικού μανιφέστου Pu+Ra Zero, το οποίο δίνει το στιλιστικό δρόμο που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά μοντέλα.

Στην πορεία προς τη δημιουργία της νέας εποχής της μάρκας, η Lancia δημιούργησε μια μικρή σειρά ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από τρία επεισόδια, με την εταιρία που μετρά περισσότερα από 115 χρόνια ιστορίας να δίνει σήμερα το πρώτο από αυτά.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί κατά την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου τον προσεχή Απρίλιο, ενώ το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο θα συνοδεύει την αποκάλυψη του νέου Ypsilon το 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το ανανεωμένο Volkswagen ID.3 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το ανανεωμένο Volkswagen ID.3 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το γερμανικό ηλεκτρικό μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα...

Tesla Cybertruck Vs GMC Hummer EV. Ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση;

Το Tesla Cybertruck ή το GMC Hummer EV είναι γρηγορότερο στην ευθεία; Το Cybertruck ζυγίζει 3.084 κιλά και είναι στη κορυφαία έκδοση του, την...