Νέα εμφάνιση για το Nissan GT-R

Σχετικά άρθρα

Η Nissan ανανεώνει για μια ακόμη φορά το GT-R προκειμένου να το φρεσκάρει και να το διατηρήσει στην αγορά. Το αυτοκίνητο φέρει νέα εμφάνιση με βελτιωμένη αεροδυναμική, με νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες και, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Το αυτοκίνητο αποκτά βελτιώσεις στο πλαίσιο και στην ανάρτηση που προσφέρουν πιο άνετη οδήγηση, μειωμένους θορύβους και κραδασμούς.

Μηχανικά ο V6 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρας παράγει 570 άλογα με 637 Nm ροπής στις απλές εκδόσεις και 600 άλογα με 652 Nm ροπής στις Nismo εκδόσεις. Στην Ιαπωνία το GT-R Nismo προσφέρεται και σε έκδοση Special Edition που έχει περαιτέρω αεροδυναμικές ρυθμίσεις που εστιάζουν στην απόδοση, ενώ βελτιώσεις έχει και η ανάρτηση. Ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης είναι συνδεδεμένο στον μπροστινό άξονα για καλύτερο κράτημα, carbon καπό, και carbon καθίσματα της Recaro.

Το ανανεωμένο Nissan GT-R θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από την άνοιξη και δεν θα έρθει στην Ευρώπη, μιας και το μοντέλο έχει σταματήσει να κυκλοφορεί στη Γηραιά Ήπειρο λόγω κανονισμών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...