Η Nissan ανανεώνει για μια ακόμη φορά το GT-R προκειμένου να το φρεσκάρει και να το διατηρήσει στην αγορά. Το αυτοκίνητο φέρει νέα εμφάνιση με βελτιωμένη αεροδυναμική, με νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες και, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Το αυτοκίνητο αποκτά βελτιώσεις στο πλαίσιο και στην ανάρτηση που προσφέρουν πιο άνετη οδήγηση, μειωμένους θορύβους και κραδασμούς.

Μηχανικά ο V6 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρας παράγει 570 άλογα με 637 Nm ροπής στις απλές εκδόσεις και 600 άλογα με 652 Nm ροπής στις Nismo εκδόσεις. Στην Ιαπωνία το GT-R Nismo προσφέρεται και σε έκδοση Special Edition που έχει περαιτέρω αεροδυναμικές ρυθμίσεις που εστιάζουν στην απόδοση, ενώ βελτιώσεις έχει και η ανάρτηση. Ένα μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης είναι συνδεδεμένο στον μπροστινό άξονα για καλύτερο κράτημα, carbon καπό, και carbon καθίσματα της Recaro.

Το ανανεωμένο Nissan GT-R θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από την άνοιξη και δεν θα έρθει στην Ευρώπη, μιας και το μοντέλο έχει σταματήσει να κυκλοφορεί στη Γηραιά Ήπειρο λόγω κανονισμών.