Θα ήταν ευχής έργον η επιλογή της Tesla να μειώσει τις τιμές των μοντέλων της, να συμπαρασύρει όλους τους κατασκευαστές, καθώς οι τιμές των νέων αυτοκινήτων έχουν πάρει -αδικαιολόγητα- την ανιούσα τα τελευταία 2 χρόνια.

Έτσι, μετά την Xpeng και η Lucid ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους πελάτες της έκπτωση 7.500 δολάρια, όταν αυτοί επιλέξουν να αποκτήσουν ένα νέο Air με μηνιαίο μίσθωμα μέσω της Lucid Financial Services.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Lucid αναφέρει:

Ξεκινώντας τώρα (σ.σ. την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου) οι πελάτες που μισθώνουν οποιοδήποτε Lucid Air μέσω της Lucid Financial Services θα λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση 7.500 δολάρια με τη μορφή μείωσης του κόστους κεφαλαίου. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την εξοικονόμηση, οι πελάτες λαμβάνουν χαμηλότερο μηνιαίο μίσθωμα για το νέο τους Lucid Air. Όπως πάντα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ονειρευόμαστε μαζί σας.

Η κίνηση αυτή έρχεται λιγότερο από ένα χρόνο αφότου η Lucid αύξησε τις τιμές του Air κατά 10.000 με 15.000 δολάρια, ανάλογα με την έκδοση, επικαλούμενη τις δυσκολίες στην εφοδιαστική αλυσίδα.