Η Rolls-Royce δεν περίμενε η Spectre να έχει τόσο μεγάλη ζήτηση, γι’αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει τη παραγωγή του μοντέλου. Ο Torsten Muller-Otvos, CEO της βρετανικής εταιρίας, δήλωσε πως η λίστα αναμονής για το αυτοκίνητο πλησιάζει πλέον στους 12 μήνες και αν οι παραγγελίες συνεχίζουν να έρχονται με αυτόν τον ρυθμό, τότε η Rolls-Royce θα χρειαστεί να αυξήσει τη παραγωγή του μοντέλου.

Το αφεντικό της Rolls-Royce πρόσθεσε ότι η Spectre θα γίνει ο “τρίτος πυλώνας” πωλήσεων της Rolls-Royce μετά τις Cullinan και Ghost, αλλά απέφυγε να διευκρινίσει πόσες ακριβώς παραγγελίες έχει λάβει η εταιρία, ούτε πόσες μονάδες σκοπεύει να παράγει η Rolls-Royce.

Ο Muller-Otvos πρόσθεσε πως η Spectre θα επιτύχει τα ίδια επίπεδα κερδοφορίας με τα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης της εταιρίας.

Το μήκος του αυτοκινήτου αγγίζει τα 5,453 μέτρα, το πλάτος τα 2,08 μέτρα, το ύψος τα 1,559 μέτρα, το μεταξόνιο τα 3,21 μέτρα, έχοντας αεροδυναμικό συντελεστή 0,25 Cd, όντας το πιο αεροδυναμικό μοντέλο στην ιστορία της βρετανικής εταιρίας.

Ζυγίζει 2.975 κιλά, έχει κύκλο στροφής 12,7 μέτρα, με τους ηλεκτροκινητήρες του να αποδίδουν 585 άλογα με 900 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, με την αυτονομία του μοντέλου να ανακοινώνεται στα 520 χιλιόμετρα ανά φόρτιση στον κύκλο WLTP.