F1: Άκου τον κινητήρα της Alpine να στροφάρει μέχρι τον κόφτη

Σχετικά άρθρα

H Alpine έγινε η πιο πρόσφατη ομάδα που έβαλε μπροστά το power unit της, το οποίο θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του νέου της μονοθέσιου, καθώς εντείνει τις προετοιμασίες της ενόψει της σεζόν του 2023.

Το fire up έρχεται λίγες εβδομάδες πριν από τα αποκαλυπτήρια του A523 από την ομάδα Enstone/Viry, τα οποία θα γίνουν στο Λονδίνο στις 16 Φεβρουαρίου.

Φέτος η Alpine θα έχει για οδηγούς τους Esteban Ocon και Pierre Gasly και ελπίζει πως θα λύσει διάφορα προβλήματα αξιοπιστίας που την ταλαιπώρησαν πέρυσι, όπως η αντλία νερού και η αντλία καυσίμου, που οδήγησαν σε εγκαταλείψεις των μονοθεσίων της.

Ειδικά για την αντλία νερού η ομάδα έχει προχωρήσει σε ριζική επανασχεδίαση της με στόχο να εξαλείψει τα προβλήματα που της δημιούργησε αυτή κατά τη περσινή σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...