Audi: Περισσότερα από 20 νέα αυτοκίνητα έως το 2026

Σχετικά άρθρα

H Audi ετοιμάζεται να λανσάρει 20 νέα αυτοκίνητα μέχρι το 2026, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και διαδόχων των υπαρχόντων μοντέλων της με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Όπως δήλωσε ο Marc Lichte, επικεφαλής σχεδιασμού της Audi:

Εργαζόμαστε σε νέα ηλεκτρικά και σε διαδόχους των μοντέλων μας με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Πρόκειται να δούμε το μεγαλύτερο λανσάρισμα προϊόντων στην ιστορία της Audi με περισσότερα από 20 αυτοκίνητα στα επόμενα 2,5 χρόνια. Γι’ αυτό εστιάζουμε σε αυτοκίνητα όπως το Activesphere concept, το οποίο είναι το τελευταίο μας show car για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στα αυτοκίνητα παραγωγής.

Το concept Activesphere είναι ένα σημαντικό όχημα στο μελλοντικό όραμα της Audi για την κινητικότητα. Έχει σχεδιαστεί ως ένα πολυτελές coupe SUV που μπορεί να μεταμορφωθεί σε pickup, επιδεικνύοντας την ικανότητα της Audui να συνδυάζει την ευελιξία και τη τεχνολογία. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Activesphere concept είναι γεμάτο με ιδέες και τεχνολογία που μπορεί να απέχουν χρόνια από το να γίνουν πραγματικότητα, αλλά αναδεικνύει τις δυνατότητες των μελλοντικών αυτοκινήτων.

Από το 2026 και μετά η Audi θα σταματήσει να παρουσιάζει νέα αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όπως επίσης ήπια υβριδικά, υβριδικά και plug-in υβριδικά, με την γερμανική εταιρία να προσφέρει από τότε νέα αυτοκίνητα που θα είναι αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικά.

Η Audi θα συνεχίζει να προσφέρει τα αυτοκίνητα της με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, όπως και αυτά με ήπιους υβριδικούς, υβριδικούς και plug-in υβριδικούς κινητήρες που θα έχει παρουσιάσει μέχρι τότε, έως ότου έρθει το τέλος του κύκλου της ζωής τους.

Το τελευταίο μοντέλο της Audi με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα είναι το Q8 επόμενης γενιάς, που θα κατασκευάζεται έως το 2033, με την Audi να συνεχίζει να κατασκευάζει στη Κίνα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και μετά το 2033.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...