Πώς είναι να οδηγείς ένα αυτοκίνητο στους -50 βαθμούς Κελσίου

Σχετικά άρθρα

H Γιακουτία ή Δημοκρατία των Σαχά είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, στο διαμέρισμα της Άπω Ανατολής, και στην πόλη αυτής της Σιβηρίας η θερμοκρασία πέφτει πολύ, φτάνοντας τους -50 βαθμούς Κελσίου τον Ιανουάριο, αλλά μπορεί να αγγίξει ακόμη και τους -70 βαθμούς Κελσίου, όταν η μέρα είναι ιδιαίτερα κρύα.

Η πόλη έχει ένα αξιοπρεπές δίκτυο συγκοινωνιών, που λειτουργεί ακόμη και στο ακραίο κρύο με τους κατοίκους να χρησιμοποιούν συχνά το λεωφορείο για τις μετακινήσεις τους.

Από την άλλη, όσοι επιλέγουν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους, πρέπει να σταθμεύουν σε θερμαινόμενα γκαράζ με μια κουβέρτα να καλύπτει τον κινητήρα, καθώς ένα απροστάτευτο αυτοκίνητο παγώνει μέσα σε λίγα λεπτά. Στο παραπάνω video θα δεις ότι η οδήγηση αυτοκινήτου στο πιο κρύο κατοικημένο μέρος της Γης είναι μια πολύ απαιτητική διαδικασία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Ευρώπη χρειάζεται 8 φορές περισσότερα σημεία φόρτισης ετησίως έως το 2030, για να επιτύχει τους στόχους CO2

Μια νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) αποκαλύπτει ένα ανησυχητικό χάσμα μεταξύ της τρέχουσας διαθεσιμότητας δημόσιων σημείων φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην...