Η Bugatti παρουσίασε γυαλιά ηλίου, που κοστίζουν έως και 15.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti σε συνεργασία με τον σχεδιαστή, Larry Sands, δημιούργησε μια συλλογή γυαλιών, η οποία περιέχει εννέα διαφορετικά στυλ. Συνολικά θα κατασκευαστούν 37 κομμάτια, με την Collection One, όπως λέγεται, να είναι η πρώτη της γαλλικής εταιρίας στον κόσμο των οπτικών.

Η Bugatti χρησιμοποιεί σπάνια υλικά, όπως παλλάδιο, ασήμι 925, carbon, χρυσό και έβενο Macassar, για την κατασκευή των γυαλιών, η οποία γίνεται στην Ιαπωνία. Τα σχέδια φέρουν την υπογραφή του Larry Sands, ο οποίος έχει 60 χρόνια ιστορίας στη βιομηχανία της μόδας. Στη καριέρα του ο Sands έχει σχεδιάσει γυαλιά και συλλογές για μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, με τις τιμές για τα γυαλιά της Bugatti να κυμαίνονται από 1.295 έως 15.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την Bugatti, ορισμένα από τα γυαλιά ηλίου αυτής της συλλογής κατασκευάζονται με τεχνικές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ στην κατασκευή γυαλιών.

Αυτές περιλαμβάνουν τη θετική εναπόθεση ατμών (Positive Vapor Deposition), στην οποία ένα στερεό υλικό εξατμίζεται σε κενό και εναποτίθεται στην επιφάνεια ενός προϊόντος. Το φινίρισμα είναι τόσο ανθεκτικό στη φθορά και έχει χρησιμοποιηθεί επίσης στην παραγωγή των αυτοκινήτων της Bugatti.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...