Επίσημο: McLaren 720S GT3 Evo

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν 4,5 χρόνια μετά τα αποκαλυπτήρια της 720S GT3, η βρετανική εταιρία παρουσιάζει σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του αγωνιστικού της. Η 720S GT3 Evo έχει πάρει ήδη έγκριση τύπου να τρέξει στα πρωταθλήματα του κόσμου από το τρέχον έτος και συμπληρώνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της McLaren μαζί με την Artura GT4.

H 720S GT3 Evo διακρίνεται από τον προκάτοχό του με πολλές βασικές βελτιώσεις στο αμάξωμα, συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού προφυλακτήρα και του splitter -εξοπλισμένο με κουμπώματα ταχείας απελευθέρωσης για εύκολη αφαίρεση και αντικατάσταση. Αυτά διαθέτουν βελτιωμένη αεροδυναμική, σχεδιασμένη για να αυξάνει τη συνολική κάθετη δύναμη καθώς και να μετατοπίζει τη συνολική ισορροπία προς τα εμπρός και επίσης να κάνει το αυτοκίνητο πιο συνεπές όταν ακολουθεί κάποιο άλλο αγωνιστικό.

Το εμπρός καπό βοηθά επίσης στην ισορροπία και βελτιώνει την απόδοση ψύξης, ενώ οι θέσεις των βοηθητικών λαμπτήρων έχουν αλλάξει για καλύτερη ορατότητα τη νύχτα στους αγώνες αντοχής. Στο πίσω μέρος, ο μηχανισμός του πυλώνα της αεροτομής μπορεί πλέον να ρυθμιστεί εύκολα, ενώ η πίσω αεροτομή είναι ψηλότερη για να ενισχύσει την κάθετη δύναμη χωρίς να διαταράξει τη συνολική ισορροπία.

Πολλές ακόμη βελτιώσεις μπορούν να βρεθούν στην ανάρτηση της 720S GT3 Evo, η οποία διαθέτει πλέον τα ολοκαίνουργια ρυθμιζόμενα αμορτισέρ TTX40 της Ohlins, 4 κατευθύνσεων με έμβολα υψηλής συχνότητας και ρυθμιζόμενα μήκη. Τόσο τα μπροστινά όσο και τα πίσω επάνω ψαλίδια έχουν αλλάξει, με το μπροστινό να προσαρμόζεται τώρα για να βελτιώσει τις επιλογές διαχείρισης ελαστικών. Το πίσω μέρος έχει βελτιωμένη γεωμετρία.

Οι υπάρχοντες ιδιοκτήτες και ομάδες της 720S GT3 μπορούν να αγοράσουν το πλήρες κιτ του αναβαθμισμένου αγωνιστικού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...