Η McLaren συμφώνησε με την Aston Martin για τους Vandoorne και Drugovich ως εφεδρικούς οδηγούς

Σχετικά άρθρα

Η McLaren και η Aston Martin, συμφώνησαν ώστε ο πρωταθλητής της Formula E Stoffel Vandoorne και ο πρωταθλητής της Formula 2 Felipe Drugovich, να είναι εφεδρικοί οδηγοί της πρώτης, σε περίπτωση που χρειαστούν αντικατάσταση οι Lando Norris ή Oscar Piastri.

Η συμφωνία καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, από την έναρξη της τον Μαρτίου στο Μπαχρέιν μέχρι τον 15ο αγώνα, το Ιταλικό GP που θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Ο Vandoorne και ο Drugovich θα είναι επίσης εφεδρικοί οδηγοί της Aston Martin.

Να σημειωθεί πως η McLaren έχει συμφωνήσει και με την Mercedes, ώστε ο Mick Schumacher να είναι στη λίστα των εφεδρικών οδηγών της, ενώ έχει επίσης ως τρίτο οδηγό τον πρωταθλητή του IndyCar, Alex Palou.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...