Ecclestone: Με τον Michael στο πλευρό του ο Mick Schumacher θα ήταν σε μια καλή ομάδα

Σχετικά άρθρα

Το πρώην αφεντικό της Formula 1, ο Bernie Ecclestone πιστεύει ότι ο Mick Schumacher θα ήταν σε μια “καλή ομάδα” εάν ο πατέρας του, Michael Schumacher, ήταν σε θέση να τον συμβουλέψει.

Μετά από δύο χρόνια στη Haas, ο Schumacher έμεινε χωρίς θέση οδηγού στο grid και έτσι συμφώνησε με την Mercedes να γίνει ο τρίτος οδηγός της.

Με τον Michael ως σύμβουλο στο πλευρό του, ο Mick θα ήταν κανονικός οδηγός στο cockpit μιας καλής ομάδας. Με όλη του την εμπειρία, ο Michael θα μπορούσε να είχε δώσει στον γιο του τόσες πολλές λεπτομέρειες. Θα του έδειχνε το σωστό δρόμο, οδηγικά, αλλά και πολιτικά,

είπε ο Ecclestone που πιστεύει επίσης ότι ο Mick Schumacher έκανε λάθος επιλέγοντας την ακαδημία οδηγών της Ferrari, αντί αυτή της Red Bull.

Ήταν σε λάθος ομάδα. Η Red Bull θα ήταν καλύτερη για αυτόν. Εκεί θα τον είχαν φροντίσει περισσότερο και θα τον είχαν φτιάξει. Το βάρος του ονόματός του είναι βαρύ. Το να ανταποκρίνεται στο όνομά του είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα του είναι δύσκολο να βρει θέση κανονικού οδηγού, ειδικά μια θέση που θα μπορεί να κερδίσει. Λυπάμαι!

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Nico Hulkenberg που πήρε την θέση του Mick Schumacher στη Haas, πιστεύει ότι η χρονιά του Mick Schumacher ως τρίτος οδηγός της Mercedes, θα μπορούσε να αποδειχθεί μια “πολύτιμη εμπειρία”, δεδομένου ότι εργάζεται δίπλα στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton .

Είναι μια ευκαιρία για αυτόν να έχει περισσότερο χρόνο επειδή δεν είναι σε μια αγωνιστική θέση και δεν έχει την πίεση να αποδώσει αυτή τη στιγμή. Θα μπορεί να μάθει πολλά στη Mercedes από έναν από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών [Lewis Hamilton]. Αυτή είναι πολύτιμη εμπειρία που μπορεί να αποκτήσει εκεί και να την χρησιμοποιήσει για τον εαυτό του,

είπε ο Hulkenberg.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα