Δες όλες τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νέου Hyundai Kona Electric

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες λεπτομέρειες και εικόνες της δεύτερης γενιάς Kona στα μέσα Δεκεμβρίου 2022, προτού κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τους κινητήρες του μοντέλου περίπου ένα μήνα αργότερα.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο μήνα για να μάθουμε τα πάντα για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Kona και να την δούμε σε μια πλήρη συλλογή φωτογραφιών. Μέχρι τότε, η νοτιοκορεάτικη μάρκα έδωσε σήμερα ένα ψηφιακό video που τονίζει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Kona Electric, καθώς το μοντέλο είναι σε CGI.

Παρατηρώντας το, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι το ηλεκτρικό μοντέλο έχει ένα ξεχωριστό και μοναδικό σχεδιασμό, σε σχέση με την υβριδική και την N-Line έκδοση. Αρχικά, στο μεσαίο τμήμα της εμπρός και πίσω LED μπάρας ημέρας, καθώς και στους προφυλακτήρες.

Η Hyundai δεν έχει αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για την ηλεκτρική έκδοση, αλλά αναμένεται να διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 255 Nm ροπής, με μπαταρία χωρητικότητας 64,8 kWh.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...