Η Red Bull κατάφερε να τρέχει χαμηλότερα το φετινό της μονοθέσιο από όλους

Σχετικά άρθρα

Δίχως αμφιβολία, κατά τη διάρκεια των τριήμερων δοκιμών στο Μπαχρέιν τη περασμένη εβδομάδα, η Red Bull έδειξε πως και φέτος θα έχει τον πρώτο λόγο και γερμανικό δημοσίευμα, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή μέσα από τη Mercedes, αναφέρει πως ο λόγος που η Red Bull είχε τη καλύτερη απόδοση από όλες τις άλλες ομάδες στις δοκιμές, είναι γιατί μπορεί να χαμηλώνει κατά 10 χιλιοστά περισσότερο το μονοθέσιο της

Είναι 10 χιλιοστά χαμηλότερα από όλους τους άλλους. Αν οδηγούσαμε τόσο χαμηλά, το κάτω μέρος του αμαξώματος θα έσπαγε,

είπε άτομο της Mercedes.


ff1
Tο κλειδί για να είσαι γρήγορος με τα νέας γενιάς μονοθέσια της F1 είναι να έχεις όσο το δυνατόν μικρότερη απόσταση από το έδαφος προκειμένου να λειτουργεί καλύτερα το ground effect.

Ο κύριος λόγος που η Mercedes δυσκολεύτηκε κατά τη περασμένη σεζόν ήταν επειδή ήθελε να χαμηλώσει την απόσταση από το έδαφος της W13, αλλά αυτό προκαλούσε σημαντικές αναπηδήσεις, με τη ροή του αέρα να μην παραμένει σταθερή σε όλη τη διάρκεια του γύρου.

Το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, χαρακτήρισε την πρόσφυση της RB19 ως “κάτι που κόβει την ανάσα”, χρίζοντας τον Max Verstappen ως το φαβορί για τη νίκη στο πρώτο GP.

Η Aston Martin είναι μια άλλη ομάδα που ολοκλήρωσε άκρως ικανοποιημένη τις δοκιμές και ενώ ο πραγματικός της ρυθμός σε σχέση με τη Ferrari και τη Mercedes παραμένει άγνωστος, το μονοθέσιο της μοιράζεται παρόμοια χαρακτηριστικά με τη Red Bull, αφού και αυτό μπορεί να τρέχει με χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος.

ΠηγήAMuS.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...