Μπορεί η Suzuki να έχει σταματήσει να πουλά την επιβατική έκδοση του Jimny στην Ευρώπη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε αγορές της Ασίας και της Ωκεανίας. Πιο συγκεκριμένα, η Suzuki Αυστραλίας παρουσίασε την Heritage έκδοση του δημοφιλούς ιαπωνικού off-roader, κάνοντας το Jimny ακόμα πιο επιθυμητό.

Το Jimny Heritage θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 300 μονάδων, αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας και ξεχωρίζει από τα ρετρό γραφικά του. Η Suzuki αναφέρει ότι η ειδική έκδοση γιορτάζει τη ζωντανή ιστορία του μοντέλου από τις δεκαετίες των ’70s, ’80s και ’90s, όταν τα μαλλιά ήταν μακριά, η ελευθερία ήταν το παν και η λατρεία του Jimny ξεκίνησε για πρώτη φορά.

Το αποκορύφωμα είναι τα πορτοκαλί και ροζ/κόκκινα αυτοκόλλητα που διατρέχουν το προφίλ και το πίσω άκρο, παράλληλα με το λογότυπο Jimny Heritage με τον ρινόκερο.

Τα γραφικά της έκδοσης μπορούν να συνδυαστούν με τέσσερα εξωτερικά χρώματα, το άσπρο, το πράσινο, το γκρι και το μαύρο. Ένα ακόμα νοσταλγικό χαρακτηριστικό είναι οι κόκκινοι λασπωτήρες με λευκά γράμματα του ονόματος “Suzuki”.