Η πρώτη υβριδική Corvette E-Ray θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό

Σχετικά άρθρα

Στη δημοπρασία του οίκου Barrett-Jackson, που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Απριλίου στο Palm Beach της Φλόριντα των ΗΠΑ, θα βγει στο σφυρί το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της υβριδική Corvette E-Ray.

Το αυτοκίνητο θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού, το 3LZ, και το 100% των εσόδων θα διατεθούν στο DonorsChoose, το οποίο βοηθά στη χρηματοδότηση έργων που προσφέρουν στους μαθητές καλύτερη εκπαίδευση.

Η υβριδική έκδοση της Corvette συνδυάζει τον 6,2-λίτρων V8 κινητήρα (LT2) απόδοσης 495 ίππων με 637 Nm ροπής με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος είναι τοποθετημένος στον μπροστινό άξονα και αποδίδει 160 ίππους με 165 Nm ροπής. Η συνδυαστική ιπποδύναμη ανακοινώνεται στα 655 άλογα, με το σύνολο να συνεργάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το αμερικάνικο εργοστάσιο ανακοινώνει ότι τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 400άρι σε 10,5 δευτερόλεπτα, με το αυτοκίνητο να διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 1,9 kW. Στη λειτουργία Stealth, η υβριδική Corvette μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα της για έως 5 χιλιόμετρα, με ταχύτητα έως 72 χλμ/ώρα.

Δεν υπάρχει εκτίμηση για το ποσό που θα πιάσει το αυτοκίνητο, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να αγγίζει 7ψήφιο νούμερο. Η τιμή της Corvette E-Ray ξεκινά στην αγορά της Αμερικής από τις 102.900 δολάρια, κάτι που την καθιστά ελαφρώς πιο φθηνή από την Corvette Z06, η οποία ξεκινά από τις 105.300 δολάρια.

Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Chevrolet Corvette E-Ray με 655 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα