Νέο Lexus LM

Σχετικά άρθρα

Η δεύτερη γενιά του Lexus LM παρουσιάστηκε σήμερα στην έκθεση της Σαγκάη, με το πολυτελές minivan να πωλείται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, ανάμεσα τους και σε πολλές στην Ευρώπη.

Το κύριο χαρακτηριστικό του LM είναι η τεράστια μπροστινή μάσκα, με το μήκος του να φτάνει τα 5,125 μέτρα, το πλάτος τα 1,89 μέτρα, το ύψος τα 1,955 μέτρα και το μεταξόνιο τα 3 μέτρα.

Έχει συρόμενες πόρτες και προσφέρεται σε 4-θεσια, 6-θέσια ή 7-θέσια διάταξη. Στο εσωτερικό υπάρχει τεράστια οθόνη 48″ για τους πίσω επιβάτες, ενώ εκεί συναντάμε μεταξύ άλλων ψυγείο, τραπέζι, αποθηκευτικούς χώρους, τζάμι ιδιωτικότητας και κρυφό φωτισμό με 64 διαφορετικά χρώματα.

Το σύστημα κλιματισμού ελέγχεται αυτόματα μέσα από έναν αισθητήρα υπερύθρων, που είναι τοποθετημένος στο επάνω κεντρικό τμήμα της καμπίνας και είναι σε θέση να ανιχνεύει τη θερμοκρασία του προσώπου, του στήθους, των μηρών και του κάτω μέρος των ποδιών των επιβατών των πίσω καθισμάτων. Μετρά επίσης πόσο κρύα ή ζεστά είναι τα παράθυρα, η επένδυση και οι περιοχές της οροφής, καθώς οι περιοχές αυτές επηρεάζονται από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το αυτοκίνητο διαθέτει ενεργή ανάρτηση και κίνηση παίρνει από τον υβριδικό 2,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 250 ίππων με 239 Nm ροπής. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 190 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...