Δες την πρώτη Mercedes-AMG One να “ντύνεται” με διάφανο προστατευτικό αυτοκόλλητο

Σχετικά άρθρα

Οι παραδόσεις της Mercedes-AMG One ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, με την γερμανική εταιρία να περιορίζει την παραγωγή του hypercar της σε 275 αυτοκίνητα.

Ένας τυχερός Λονδρέζος παρέλαβε ήδη το νέο του απόκτημα και το πήγε κατευθείαν στις εγκαταστάσεις της Topaz, ώστε να “ντυθεί” το αυτοκίνητo με διάφανο προστατευτικό αυτοκόλλητο βινυλίου.

Να θυμίσω ότι αυτοκίνητο συνδυάζει τον 1.600αρη turbo κινητήρα από τα μονοθέσια της Formula 1 και 4 ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνδυαστικά 1.063 άλογα, με τα 574 εξ’αυτών να προέρχονται από τον 1.6-λίτρων V6 (μονού) turbo κινητήρα εσωτερικής καύσης και να δίνουν κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Η MGU-K, ο ηλεκτροκινητήρας στον στρόφαλο, αποδίδει 163 άλογα, οι δύο ηλεκτροκινητήρες (MGU-FL/MGU-FR) στον μπροστινό άξονα αποδίδουν 326 άλογα, με τον ηλεκτροκινητήρα στο turbo (MGU-H) να αποδίδει 122 άλογα. Η AMG υπόσχεται ότι αυτό το setup εξαλείφει εντελώς το turbo lag, με την απόκριση στις εντολές του γκαζιού να είναι ταχύτερη απ’ότι σε έναν ατμοσφαιρικό V8.

Το τετρακίνητο μοντέλο ζυγίζει 1.695 κιλά και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε 15,6 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 352 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...