Το ηλεκτρικό μοντέλο της Caterham θα έχει ριζοσπαστική σχεδίαση

Σχετικά άρθρα

Από τον περασμένο Οκτώβριο, ο διευθύνων σύμβουλος της Caterham, Bob Laishley, είχε υπαινιχθεί ότι η εταιρία του εξετάζει να βγάλει στην παραγωγή ένα νέο σπορ διθέσιο ηλεκτρικό μοντέλο.

Τα νέα από το Crawley της Αγγλίας φαίνεται να “τρέχουν” με γοργούς ρυθμούς, καθώς ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρίας, Anthony Jannareli, δήλωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε ένα εντελώς νέο μοντέλο, το οποίο θα έχει ριζοσπαστική σχεδίαση και θα σηματοδοτήσει την αρχή της εποχής του ηλεκτρισμού για την Caterham.

Το μοντέλο δεν έχει πάρει ακόμα την τελική έγκριση για να βγει στην παραγωγή, αλλά αυτή δεν φαίνεται να αργεί από τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρία της Caterham, την ιαπωνική VT Holdings, καθώς φέτος η βρετανική εταιρία γιορτάζει την 50η επέτειό της. Το ηλεκτρικό μοντέλο της Caterham θα είναι διθέσιο, θα έχει κλειστή οροφή και θα κατασκευαστεί σε μια νέα πισωκίνητη πλατφόρμα.

Ο Anthony Jannarelly έχει βάλει την υπογραφή του στο Lykan Hypersport της W Motors, καθώς και στο δικό του Jannarelly Design-1, ένα σπορ πισωκίνητο αυτοκίνητο με ρετρό στυλ, V6 κινητήρα της Nissan και εξαιρετικά ελαφρύ αμάξωμα εμπνευσμένο από το Le Mans.

Σε συνεργασία με την Italdesign στο Τορίνο, ο Γάλλος χρησιμοποιεί αυτό το project ως μια ευκαιρία για να ευχαριστήσει τους υπάρχοντες πελάτες και θαυμαστές της Caterham, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προσεγγίσει ένα άλλο είδος κοινού για τη μάρκα, ένα “πάντρεμα” που κρύβει μεγάλη ευθύνη για τον Jannarelly.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα