Το ακριβότερο Nissan Skyline GT-R όλων των εποχών έγινε το R34 που οδηγούσε ο Paul Walker στο Fast and Furious 4, μιας και το αυτοκίνητο πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι του ποσού των 1.357.000 δολαρίων.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα των Fast and Furious ταινιών. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας κατασκευάστηκαν συνολικά 8 αυτοκίνητα, 7 GTT και ένα GT-R, με το συγκεκριμένο να είναι το μοναδικό GT-R και έχει βελτιωθεί από τον Daryl Alison της Kaizo Industries.

Ο ίδιος ο Walker είχε ζητήσει το αυτοκίνητο να μην έχει αυτοκόλλητα στο σώμα του, με το μπλε GT-R να είναι παραγωγής 05/2007, να έχει διανύσει 6.000 χλμ και μηχανικά φορά έναν 2,6-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 551 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων της Getrag.

Μεταξύ των βελτιώσεων που φέρει είναι το intercooler της Turbonetics, οι Volk Racing RE30 ζάντες 19″, το roll cage, τα χαμηλότερα ελατήρια της Nismo, η πίσω μπάρα θόλων της ARC, τα εξαπίστονα φρένα της Rotora μπροστά και τα τετραπίστονα πίσω, όπως και οι προφυλακτήρες και οι πλαϊνές ποδιές της Nismo.