Ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα των Fast and Furious ταινιών είναι το Nissan Skyline GT-R R34 που οδηγούσε ο Paul Walker στο Fast and Furious 4. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων κατασκευάστηκαν συνολικά 8 αυτοκίνητα, 7 GTT και ένα GT-R, με το συγκεκριμένο να είναι το μοναδικό GT-R και έχει βελτιωθεί από τον Daryl Alison της Kaizo Industries.

Ο ίδιος ο Walker είχε ζητήσει το αυτοκίνητο να μην έχει αυτοκόλλητα στο σώμα του, με το μπλε GT-R να είναι παραγωγής 05/2007, να έχει διανύσει 6.000 χλμ και μηχανικά φορά έναν 2,6-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 551 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων της Getrag.

Μεταξύ των βελτιώσεων που φέρει είναι το intercooler της Turbonetics, οι Volk Racing RE30 ζάντες 19″, το roll cage, τα χαμηλότερα ελατήρια της Nismo, η πίσω μπάρα θόλων της ARC, τα εξαπίστονα φρένα της Rotora μπροστά και τα τετραπίστονα πίσω, όπως και οι προφυλακτήρες και οι πλαϊνές ποδιές της Nismo.

Το αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Bonhams στις 28 Απριλίου και αναμένεται να πιάσει τιμή άνω του 1 εκατ. δολαρίων.