Ο Nyck de Vries περιγράφει την περιπέτεια με το NSX του, εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων στην Ιταλία

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός της AlphaTauri, Nyck de Vries, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την μεγάλη περιπέτεια που βίωσε μέχρι να φτάσει στο σπίτι του, εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιφέρεια Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλία.

Στην ανάρτηση του, ο 28χρονος Ολλανδός περιγράφει τις στιγμές αγωνίας που πέρασε, οδηγώντας το εταιρικό του αυτοκίνητο, ένα λευκό Honda NSX

Συγκεκριμένα, έγραψε:

Τρίτη βράδυ στις 23:30, καθ’ οδόν προς τη Faenza ενόψει μιας ημέρας μάρκετινγκ στο εργοστάσιο της SAT την Τετάρτη. Βρέχει έντονα, η Faenza έχει ήδη πλημμυρίσει και δεν μπορώ να φτάσω στο ξενοδοχείο μου.

Η επιστροφή στον αυτοκινητόδρομο δεν είναι επίσης επιλογή. Κολλημένος σε ένα μικρό χωριό με ένα ξενοδοχείο με 100% πληρότητα. Ευτυχώς, η McLaren παγιδεύτηκε εκεί νωρίτερα και ο Frazer που χειρίζεται τον εμπρός γρύλο της ομάδας είχε την καλοσύνη να μου δώσει το δωμάτιό του.

Το επόμενο πρωί, το λόμπι του ξενοδοχείου μετατράπηκε σε καταφύγιο έκτακτης ανάγκης για ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μετά την ανακοίνωση της F1, είδα μόνο μία πιθανή επιλογή για να επιστρέψω στο σπίτι, όπου έπρεπε να οδηγήσω μέσω Φλωρεντίας. Μετά από μια περιπετειώδη διαδρομή στα βουνά, χάρη στη βοήθεια από τους ντόπιους και τις αρχές σε διάφορα χωριά, επέστρεψα στο σπίτι με ασφάλεια.

Ευχαριστώ κάθε άτομο που είχε την καλοσύνη να με βοηθήσει. Ήταν πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις τόσους πολλούς να προσέχουν ο ένας τον άλλον. Οι σκέψεις μου είναι με όσους συνεχίζουν να πλήττονται από αυτή την τραγωδία. Θα επιστρέψω σύντομα στη Faenza για να συναντήσω την ομάδα μου και τους ανθρώπους από την περιοχή! Forza.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...