Vettel: Μου λείπει ο ανταγωνισμός και η ένταση

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel αποσύρθηκε πέρυσι από την Formula 1 και σε πρόσφατη συνέντευξή του ρωτήθηκε εάν μετάνιωσε γι’αυτή του την απόφαση. Ο Γερμανός είπε:

Μέχρι στιγμής τα πάω πολύ καλά με την απόφασή μου. Αλλά αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι ο ανταγωνισμός και η ένταση. Αφήνω τον εαυτό μου να εμπνευστεί, να κοιτάξω πολλά, να συλλέξω ιδέες. Ας δούμε τι θα καταλήξει να γίνει το επόμενο μου project. Το να οδηγώ τα παλιά μου αγωνιστικά αυτοκίνητα με συνθετικά καύσιμα στο Goodwood είναι ένα πράγμα. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι το πάθος μου.

Είναι σημαντικό για μένα να δείξω ότι μπορούμε να οδηγήσουμε εξίσου καλά και γρήγορα με συνθετικά καύσιμα, δηλαδή με καύσιμα ουδέτερα σε εκπομπές CO2. Και ότι ήδη από σήμερα, τα συνθετικά καύσιμα προσφέρουν μια λύση για να διασκεδάσουμε υπεύθυνα. Πολλοί άνθρωποι απλώς δεν το γνωρίζουν ακόμα.

Ο Vettel παραδέχτηκε ότι είναι περίεργο να μην είναι παρών σε κάθε Grand Prix της F1, έχοντας αγωνιστεί στο άθλημα από το 2007 έως και το 2022, ενώ δεν αποκλείει πιθανή επιστροφή του στην Formula 1.

Μετά από τόσο καιρό στους αγώνες, έχω κάτι σαν καθημερινότητα για πρώτη φορά. Μου πήρε λίγο χρόνο για να το συνηθίσω. Πάνω από όλα, απολαμβάνω τον χρόνο με τα παιδιά μου. Ήταν περίεργο στην αρχή να μην είμαι εκεί [στα GP]. Αλλά μπορώ να το χειριστώ καλά και να παρακολουθώ το άθλημα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διάβασε επίσης

Ο Vettel θα οδηγήσει μερικά από τα F1 μονοθέσια της συλλογής του στο Goodwood

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα