Zyrus LP1200 Strada με 1.217 άλογα

Σχετικά άρθρα

Μετά από 3 χρόνια δοκιμών η Zyrus Engineering παρουσιάζει την έκδοση παραγωγής της πιο ακραία βελτιωμένης Lamborghini Huracan που μπορεί να κινηθεί νόμιμα σε δημόσιους δρόμους.

Την ονομάζει Zyrus LP1200 Strada και ο V10 5,2-λίτρων κινητήρας αποδίδει 1.217 άλογα στη λειτουργία Corsa, 900 άλογα στη λειτουργία Sport και 700 στη λειτουργία Strada.

Σύμφωνα με την εταιρία το αυτοκίνητο διαθέτει 600 βελτιωμένα μέρη και στιλιστικά ξεχωρίζει το νέο carbon bodykit με την μεγάλη πίσω αεροτομή.

Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση είναι της Ohlins, υπάρχει σύστημα ανύψωσης, carbon-κεραμικά φρένα, σφυρήλατες ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, carbon μέρη, ζώνες ασφαλείας 4 σημείων, μισό roll cage από τιτάνιο και σύστημα πυρόσβεσης προδιαγραφών FIA.

Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή οθόνη τοποθετημένη στα αριστερά του τιμονιού που λειτουργεί ως πίνακας ελέγχου για ένα σύστημα καταγραφής βίντεο και δεδομένων που δείχνει διάφορα στοιχεία τηλεμετρίας και μια σειρά από θερμοκρασίες.

Τo bodykit παράγει 2.010 κιλά κάθετης αεροδυναμικής παραγόμενης δύναμης όταν το αυτοκίνητο κινείται με 200 χλμ/ώρα. Το τετρακίνητο αυτοκίνητο ζυγίζει 1.427 κιλά, 78 λιγότερα από την Huracan Performante και η τιμή του ξεκινά από τις 875.000 ευρώ.

Δες επίσης

Δες την Zyrus Engineering Lamborghini Huracan LP1200 να κάνει 6:48 στο Nurburgring

Μόλις 9 αντίγραφα της LP1200 Strada θα κατασκευάσει η Zyrus που θα συνοδεύονται από τριετή εγγύηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...