Το Altr είναι μια πολυτελής διαδικτυακή μπουτίκ που σου επιτρέπει να αγοράσεις φανταχτερά αντικείμενα χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα.

Σύμφωνα με την περιγραφή στο site της εταιρείας, η Altr αντιπροσωπεύει μια πύλη στον κόσμο των συλλεκτικών ειδών πολυτελείας, προσφέροντας στους συλλέκτες έναν εύκολο τρόπο να αγοράσουν σπάνια και εκλεκτά συλλεκτικά αντικείμενα είτε πλήρως είτε ως μέρος τους, χρησιμοποιώντας USDt Stablecoin.

Επιπλέον, η Altr επιτρέπει στους συλλέκτες να ψηφιοποιήσουν τις υπάρχουσες συλλογές τους και να τις χρησιμοποιήσουν ως εγγύηση για να έχεις ρευστότητα χωρίς να τις πουλήσουν, εκδίδοντας ψηφιακό αποδεικτικό ιδιοκτησίας, με τη μορφή NFT. Αυτό μπορεί να κρατηθεί, να διαπραγματευτεί, να χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση ή να εξαργυρωθεί για το φυσικό στοιχείο ανά πάσα στιγμή.

Θέλοντας να προμοτάρει τις υπηρεσίες της, η Altr μετέφερε με γερανό μια Ferrari F40 στο κατάστρωμα του yacht Quinta Essentia για το επικείμενο GP του Μονακό, με το πολυτελές γιοτ να έχει μήκος 55 μέτρα (180 πόδια) και κοστίζει περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια.