Απο 21.188 ευρώ -με επιδότηση- τo Dacia Spring στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η εισαγωγική εταιρία της Dacia στη χώρα μας μόλις ανακοίνωσε ότι το Spring είναι, πλέον, διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά με τιμή από 21.188 ευρώ μετά την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι ηλεκτρικά”.

Πιο συγκεκριμένα, οι παραγγελίες του Spring έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ελλάδα, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι και στη χώρα μας, με τιμές που διαμορφώνονται ως εξής για τις δύο εκδόσεις του νέου μοντέλου:

  • Spring Extreme Electric 65: 27.950 ευρώ, που πέφτει στα 21.188 ευρώ μετά την κρατική επιδότηση
  • Spring Extreme Plus Electric 65: 29.950 ευρώ, που πέφτει στα 22.704 ευρώ μετά την κρατική επιδότηση

Στην Ελλάδα θα εισαχθεί η νέα έκδοση του Spring που φέρει ένα νέο ηλεκτροκινητήρα. Αυτός αποδίδει 48 kW (65 ίππους), ο οποίος είναι τοποθετημένος στον εμπρός άξονα και συνδυάζεται με ένα επίσης νέο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο εξασφαλίζει καλύτερες επιταχύνσεις και καλύτερη ανάκτηση ενεργείας.

Η αυτονομία του Spring Extreme ανακοινώνεται στα 220 χιλιόμετρα σε μικτό κύκλο και σε 305 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο, πάντα κατά τα WLTP πρότυπα. Παράλληλα, το ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για τη μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 χλμ.) εργοστασιακή εγγύηση και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Η έκδοση Extreme του Spring αναβαθμίζει τις δυνατότητες κίνησης του μοντέλου και στον ανοιχτό δρόμο. Διατίθεται στο μπλε Slate Blue χρώμα, ενώ εφοδιάζεται με πλήθος νέων σχεδιαστικών λεπτομερειών. Πιο συγκεκριμένα, τμήματα του αμαξώματος, όπως οι μπάρες οροφής, τα καλύμματα των πλευρικών καθρεφτών, οι πλήμνες των τροχών, το σήμα της Dacia στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, καθώς και μέρη κάτω από τα φωτιστικά σώματα, είναι βαμμένα σε χάλκινη Copper Brown απόχρωση.

Επιπλέον, υπάρχουν αυτοκόλλητες λωρίδες στις πόρτες, καθώς και μια αισθητική αναφορά στο μοτίβο snorkel του Duster που βρίσκεται μεταξύ των θυρών και των εμπρός φτερών, αλλά και μια ειδική διακόσμηση στα προστατευτικά του κάτω μέρους των θυρών.

Περνώντας στο εσωτερικό, το Spring Extreme ξεχωρίζει από την επένδυση στα μαρσπιέ των θυρών, την ειδική εκτύπωση στα εμπρός πατάκια και την επένδυση σε χάλκινη απόχρωση σε ορισμένα τμήματα των πάνελ των εμπρός θυρών, στο περίγραμμα των αεραγωγών και της οθόνης πλοήγησης. Επιπλέον, υπάρχουν εμφανείς ραφές στα καθίσματα σε χάλκινη απόχρωση και το λογότυπο της Dacia κεντημένο στα εμπρός καθίσματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα χρήματα του “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”

Απομένουν τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2", λήγει 31 Δεκεμβρίου 2023, και ήδη έχουν απορροφηθεί τα χρήματα που είχαν προϋπολογιστεί...

Dacia: 8 εκατομμύρια πωλήσεις από το 2004

Η Dacia ανακοίνωσε σήμερα ότι κατάφερε να πουλήσει το 8.000.000στό της αυτοκίνητο από το 2004, όταν και επανασυστήθηκε στο κοινό. Από αυτά, τα 2,78...

Η Subaru teasάρει το WRX TR, που φέρει την υπογραφή του Travis Pastrana

Η Subaru Αμερικής ανακοίνωσε σήμερα ότι θα παρουσιάσει την TR έκδοση του WRX στο Subiefest Florida, με το μοντέλο να φέρει την υπογραφή του...