Ανανέωση για το Range Rover Evoque

Σχετικά άρθρα

Το Range Rover Evoque ανανεώνεται, με το μοντέλο να αποκτά νέα μάσκα, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες και 3 νέα εξωτερικά χρώματα, τα Tribeca Blue, Corinthian Bronze και Arroios Grey.

Στο εσωτερικό συναντάμε κεντρική οθόνη αφής 11,4, νέα κεντρική κονσόλα χωρίς φυσικά κουμπιά, ασύρματη βάση φόρτισης, νέες δερμάτινες επενδύσεις, νέα διακοσμητικά και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro που υποστηρίζει ασύρματα Apple CarPlay και Android Auto και over-the-air αναβαθμίσεις.

Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.500άρη τρικύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 160 άλογα, ενώ υπάρχει και η plug-in υβριδική έκδοση που διαθέτει και έναν ηλεκτροκινητήρα, με το σύνολο να αποδίδει 309 άλογα. Υπάρχει μπαταρία 14,9 kWh που προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 62 χλμ (WLTP).

Ο 2,0-λιτρος ήπιος υβριδικός turbo diesel κινητήρας προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις D165 και D200 με 165 και 200 άλογα. Η έκδοση P250 έχει τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 250 ίππων. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...