Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Skoda Kodiaq

Σχετικά άρθρα

Η Skoda αποκάλυψε σήμερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Kodiaq, η παρουσίαση του οποίου έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου έχει μήκος 4,578 μέτρα, όντας 6,1 εκατοστά πιο μακρύ από το προηγούμενο μοντέλο, με το μεταξόνιο να παραμένει στα 2,791 εκατοστά. Το πλάτος του φτάνει τα 1,86 μέτρα και το ύψος τα 1,66 μέτρα.

Ο χώρος αποσκευών στη πενταθέσια έκδοση έχει αυξηθεί κατά 75 λίτρα και πλέον φτάνει στα 910 λίτρα, με την επταθέσια έκδοση να προσφέρει χώρο από 340 έως 845 λίτρα, ανάλογα με το εάν τα καθίσματα της τρίτης σειράς είναι αναδιπλωμένα ή όχι.

Στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη αφής 12,9″, ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25″ και head-up display. Ο επιλογές των ταχυτήτων μετακινήθηκε στην κολόνα του τιμονιού, ελευθερώνοντας χώρο στο κεντρικό τούνελ.

Μηχανικά το νέο Kodiaq θα προσφέρεται με τον ήπιο υβριδικό 1.500άρη TSI κινητήρα απόδοσης 150 ίππων που στέλνει τη κίνηση στους μπροστά τροχούς μέσω ενός αυτόματου 7-τάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Ακολουθεί ο 2.0 TSI απόδοσης 204 ίππων που συνδυάζεται και αυτός με 7-τάχυτο DSG κιβώτιο αλλά και με σύστημα τετρακίνησης.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων, υπάρχει ο 2.0 TDI απόδοσης 150 ίππων στη προσθιοκίνητη έκδοση και 193 άλογα στην τετρακίνητη. Και οι δύο συνεργάζονται με 7-τάχυτο DSG κιβώτιο.

Η plug-in υβριδική έκδοση συνδυάζει τον 1.500άρη TSI κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνδυαστικά 204 άλογα. Υπάρχει 6-τάχυτο DSG κιβώτιο, με την μπαταρία 25,7 kWh να χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία έως 100 χλμ. Η μπαταρία φορτίζει με DC φορτιστή έως 50 kW και AC φορτιστή έως 11 kW.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...