Marko: Του χρόνου αλλάζει το όνομα της AlphaTauri, με το μέλλον του Nyck de Vries να είναι αμφίβολο

Σχετικά άρθρα

Ο Helmut Marko επιβεβαίωσε τις αναφορές που ήθελαν την AlphaTauri να μετονομάζεται του χρόνου, με την ομάδα να αλλάζει για δεύτερο φορά όνομα. Αρχικά την γνωρίσαμε ως Toro Rosso και το 2020 μετονομάστηκε σε AlphaTauri.

Ο Marko είπε:

Η AlphaTauri θα έχει δύο νέους ηγέτες το 2024, τον Laurent Mekies και τον Peter Bayer. Θα υπάρξουν νέοι χορηγοί και νέο όνομα. Ο προσανατολισμός είναι σαφής: Να ακολουθήσουμε την Red Bull Racing όσο το επιτρέπουν οι κανονισμοί. Τα δικά τους σχέδια [AlphaTauri] είναι ο λάθος τρόπος.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Marko είπε ότι ο Christian Horner, είχε δίκιο που είχε επιφυλάξεις σχετικά με την απόφαση να υπογράψει η AlphaTauri με τον Nyck de Vries, με τον Αυστριακό να θέτει περαιτέρω αμφιβολίες για το μέλλον του Ολλανδού στην AlphaTauri, παραδεχόμενος ότι η Red Bull δεν είναι “ικανοποιημένη” με τις επιδόσεις του Ολλανδού.

Συγκεκριμένα, ο Marko δήλωσε:

Βασικά, ο Yuki κάνει μια πολύ καλή σεζόν με ατυχή αποτελέσματα και ποινές, αλλά η απόδοση του είναι σωστή. Με τον Nyck de Vries, ωστόσο, δεν είμαστε ικανοποιημένοι και εξετάζουμε την περίπτωσή του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...