Οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας για την F1 της Apple, πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και παραγωγό τον Lewis Hamilton

Σχετικά άρθρα

Το κινηματογραφικό στούντιο της Apple, Apple Original Films, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία της F1 που ετοιμάζει, με τις πρώτες εικόνες του μονοθέσιου της Apex Team (APXGP), ήτοι της 11η ομάδας του πρωταθλήματος.

Η επερχόμενη ταινία θα έχει πρωταγωνιστή τον Brad Pitt, με το όνομα του χαρακτήρα του να είναι Sonny Hayes. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες λίγο πριν το Βρετανικό GP και θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων των αγώνων το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Η “φανταστική” ομάδα της Apex, για την οποία ο Pitt θα οδηγεί στην ταινία, έχει ένα γκαράζ στα pits του Silverstone, μεταξύ Mercedes και Ferrari, για να υποστηρίξει τα γυρίσματα όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο Brad Pitt θα είναι ο πρωταγωνιστής, με την σκηνοθεσία να την έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick). Ο Lewis Hamilton είναι ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τον παραγωγό του Top Gun, Jerry Bruckheimer, τον Chad Oman και την εταιρία του Pit, Plan B Entertainment.

Σεναριογράφος είναι ο Ehren Kruger. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου ήταν το Days of Thunder, το blockbuster του NASCAR με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το 1990.

Η ταινία της Apple Original Films θα είναι ταινία μεγάλου μήκους, με τις -μέχρι σήμερα- πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν βετεράνο σταρ των αγώνων που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν νεαρό οδηγό -που θα τον υποδυθεί ο Damson Idris- ενώ ο ίδιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για δόξα στις πίστες.

Ο Pitt είναι μεγάλος λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε ένα project του Kosinski για μια ταινία βασισμένη στον Carroll Shelby, με τίτλο Go Like Hell, η οποία -μετά από χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών να συγκεντρώσει το απαιτούμενο budget– τελικά μεταμορφώθηκε και βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, ως Ford v Ferrari, με πρωταγωνιστές του Matt Damon και Christian Bale και εισπράξεις άνω των 225 εκατομμυρίων δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...