Αναβάθμιση του Bruno Famin σε αντιπρόεδρο και υπεύθυνο αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Alpine

Σχετικά άρθρα

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Bruno Famin ως αντιπρόεδρο της Alpine Motorsports και μέλος της επιτροπής διεύθυνσης της Alpine, για να ηγηθεί των δραστηριοτήτων της γαλλικής εταιρίας σε όλους τους κλάδους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ως υπεύθυνος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ο Famin θα αναφέρεται απευθείας στον Laurent Rossi, διευθύνοντα σύμβουλο της Alpine.

Ο Famin θα διαχειρίζεται όλες τις ομάδες, από τη Formula 1 έως του WEC, μέχρι τους αγώνες πελατών όπως το Rally-Raid, με την Alpine να παρέχει τεχνική υποστήριξη στη Dacia στο project της τελευταίας στο Dakar.

Ο Famin θα ηγηθεί επίσης της Alpine Academy, με στόχο τον εντοπισμό και την ανάπτυξη νέων οδηγών, χρησιμεύοντας έτσι ως τροφοδότης σε όλες τις προσπάθειες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Alpine.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο Bruno Famin θα συνεχίσει να υπηρετεί ως προϊστάμενος του εργοστασίου της Alpine Racing στο Viry-Chatillon (Γαλλία), παρέχοντας κινητήρες υψηλής απόδοσης σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Alpine A290. Στις 13 Ιουνίου η παρουσίαση του

Στο περιθώριο του φετινού 24ωρου αγώνα του Le Mans η Alpine θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του A290. Το ηλεκτρικό hothatch αποτελεί πρακτικά την...

H Alpine εισέρχεται στην Τουρκία

Αφού άνοιξε πολλά σημεία πώλησης στην Ιαπωνία, το Ισραήλ, το Μαρόκο και τη Σιγκαπούρη, η Alpine ανακοίνωσε ότι -από τον Μάρτιο του 2024- εισέρχεται...

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...