Αναβάθμιση του Bruno Famin σε αντιπρόεδρο και υπεύθυνο αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Alpine

Σχετικά άρθρα

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Bruno Famin ως αντιπρόεδρο της Alpine Motorsports και μέλος της επιτροπής διεύθυνσης της Alpine, για να ηγηθεί των δραστηριοτήτων της γαλλικής εταιρίας σε όλους τους κλάδους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ως υπεύθυνος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ο Famin θα αναφέρεται απευθείας στον Laurent Rossi, διευθύνοντα σύμβουλο της Alpine.

Ο Famin θα διαχειρίζεται όλες τις ομάδες, από τη Formula 1 έως του WEC, μέχρι τους αγώνες πελατών όπως το Rally-Raid, με την Alpine να παρέχει τεχνική υποστήριξη στη Dacia στο project της τελευταίας στο Dakar.

Ο Famin θα ηγηθεί επίσης της Alpine Academy, με στόχο τον εντοπισμό και την ανάπτυξη νέων οδηγών, χρησιμεύοντας έτσι ως τροφοδότης σε όλες τις προσπάθειες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Alpine.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο Bruno Famin θα συνεχίσει να υπηρετεί ως προϊστάμενος του εργοστασίου της Alpine Racing στο Viry-Chatillon (Γαλλία), παρέχοντας κινητήρες υψηλής απόδοσης σε όλες αυτές τις κατηγορίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Συνεχίζονται οι δοκιμές του A424, με την Alpine να αποκαλύπτει το livery του

Την προηγούμενη εβδομάδα η Alpine βρέθηκε στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία για την τρίτη περίοδο δοκιμών του αγωνιστικού A424. Εκεί, η γαλλική ομάδα...

Η Alpine επεκτείνεται προς το Μαρόκο

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη είσοδό της στην αγορά του Μαρόκου, καθώς από τις 19 Οκτωβρίου, τρία μοντέλα από τη γκάμα A110 θα...

Ο Esteban Ocon δοκιμάζει μια ακραία έκδοση του Alpine A110 στο Nurburgring

Η Alpine ετοιμάζει μια νέα, ακραία έκδοση του A110 και ο πιλότος της ομάδας της F1, Esteban Ocon οδήγησε τις περασμένες ημέρες το αυτοκίνητο...