Ο Vettel θα οδηγήσει στο Goodwood τα θρυλικά μονοθέσια της συλλογής του με 100% μη-ορυκτά καύσιμα

Σχετικά άρθρα

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, θα χρησιμοποιεί 100% μη-ορυκτά καύσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Goodwood Festival of Speed, καθώς θα οδηγήσει στη διάσημη ανάβαση την εκπληκτική προσωπική του συλλογή από αυτοκίνητα της F1.

Χρησιμοποιώντας το P1 Fuel στη Williams Renault του Nigel Mansell, που κέρδισε τον τίτλο το 1992, και στην υπέροχη McLaren Ford που κέρδισε ο Ayrton Senna στο Grand Prix του Μονακό το 1993, ο Vettel θα επιδείξει την πρακτικότητα του καυσίμου χωρίς ορυκτά, που μπορεί να τροφοδοτήσει τόσο σημαντικά αγωνιστικά αυτοκίνητα χωρίς καμία τροποποίηση στους σύνθετους V10 και V8 κινητήρες, των 3,5 λίτρων.

Ο Vettel, ο τρίτος πιο επιτυχημένος οδηγός της F1, είναι πρωτοπόρος του Race without a Trace στη μείωση των εκπομπών CO2, ενώ βρίσκεται πίσω από το τιμόνι των αυτοκινήτων του για ένα μέλλον με μια βιώσιμη λύση στην κινητικότητα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Goodwood, το οποίο ανακοινώνει ότι το 20% των συμμετοχών στη φετινή διοργάνωση θα χρησιμοποιήσει εναλλακτικά καύσιμα, ήτοι ηλεκτρισμό, υδρογόνο, και συνθετικά καύσιμα.

Το φετινό Goodwood Festival of Speed ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Ιουλίου και θα δέχεται τους επισκέπτες μέχρι την Κυριακή 16 του μηνός.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...