H Kia παρουσιάζει το Sorento facelift

Σχετικά άρθρα

Η Kia αποκάλυψε την τέταρτη γενιά του Sorento πριν 3,5 χρόνια, και σήμερα η κορεάτικη εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του facelift του μεσαίου SUV της. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην Κορέα, με το ανανεωμένο Sorento να υιοθετεί την πιο πρόσφατη και εκλεπτυσμένη σχεδιαστική γλώσσα της Kia.

Οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στο επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, που τονίζεται από τα νέα, πιο λεπτά και κάθετα LED φωτιστικά σώματα, που πλαισιώνουν την Tiger Nose μάσκα.

Ο προφυλακτήρας διαθέτει πιο καθαρές γραμμές, με το καπό να είναι πλέον ευθυγραμμισμένο με τη μάσκα. Αυτές οι αλλαγές απηχούν τη σχεδιαστική γλώσσα που είδαμε στο EV9 και στο πρόσφατα ανανεωμένο Picanto, και αναμένεται να την δούμε σε περισσότερα μοντέλα της Kia στο εγγύς μέλλον.

Το υπόλοιπο αμάξωμα παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο, εκτός από τον ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, τα νέα λογότυπα της Kia και τα ελαφρώς αλλαγμένα πίσω LED φώτα. Επιπλέον, νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου, ενώ υπάρχουν νέα εξωτερικά χρώματα.

Συνεχίζοντας, στο εσωτερικό υπάρχει μια βελτιωμένη διάταξη στο ταμπλό, ενσωματώνοντας πιο καθαρές γραμμές και μοντέρνα αισθητική. Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η νέα μεγάλη καμπύλη οθόνη, που αποτελείται από δύο οθόνες 12,3 ιντσών. Ακριβώς κάτω από την οθόνη, υπάρχουν πιο λεπτοί αεραγωγοί για το σύστημα κλιματισμού, μαζί με τα επανασχεδιασμένα χειριστήρια του, που θυμίζουν αυτά του EV6, βελτιώνοντας την συνολική εικόνα.

Άξιο αναφοράς είναι η προσθήκη στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του νέου Sorento του συστήματος ελέγχου ταυτότητας με δακτυλικά αποτυπώματα, που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, παρέχοντας στον ιδιοκτήτη εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, η Kia προσφέρει νέες επιλογές για τις ταπετσαρίες.

Λεπτομερείς προδιαγραφές για το ανανεωμένο Sorento αναμένεται να αποκαλυφθούν στα μέσα Αυγούστου, όταν η Kia ανακοινώσει τις τιμές για την αγορά της Κορέας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο Kia Tasman [Renderings]

Την περασμένη εβδομάδα η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Με βάση αυτό και...

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...