Παρελθόν και επίσημα από την Ferrari ο Laurent Mekies

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari έκανε γνωστό πως πλέον ο Laurent Mekies δεν είναι μέλος της, με τον Mekies να αποχωρεί από τη Scuderia για να γίνει ο νέος επικεφαλής της AlphaTauri από το 2024.

Η Ferrari είπε πως την θέση του αγωνιστικού διευθυντή της που κατείχε ο Mekies, την αναλαμβάνει με άμεση ισχύ ο Diego Ioverno, που θα κάνει το ντεμπούτο του αυτό το Σαββατοκύριακο στο Spa.

Στην ανακοίνωσή της η Ferrari ανέφερε:

Ο χρόνος του Laurent Mekies στη Scuderia Ferrari τελειώνει αυτή την εβδομάδα. Ο αγωνιστικός διευθυντής δεν θα είναι στο Βέλγιο και φεύγει από την ομάδα μετά από τεσσεράμισι σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων η ομάδα πήρε επτά νίκες. Όλη η ομάδα τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά του αυτά τα χρόνια.

Από το Grand Prix του Βελγίου, μέρος των καθηκόντων του Laurent στο pit wall θα εκτελούνται από τον Diego Ioverno, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Θα είναι υπεύθυνος για όλα τα αθλητικά θέματα, καθώς και για τις επαφές με τη FIA. Ο Ioverno έχει εργαστεί στο Maranello τα τελευταία 23 χρόνια.

Μαζί με τους συναδέλφους του στο pit wall, τον Matteo Togninalli (Head of Track Engineering) και τον Ravin Jain (Race Strategist) θα αναφέρεται απευθείας στον επικεφαλής της ομάδας Fred Vasseur.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...