Θαύμασε μια μοναδική Ferrari 812 Competizione από το τμήμα Tailor Made

Σχετικά άρθρα

Σε μια “κλειστή” εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Casa Ferrari κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτοκινήτου του Monterey, η Ferrari αποκάλυψε μια μοναδική 812 Competizione, προϊόν του τμήματος Tailor Made της εταιρείας με έδρα το Μαρανέλλο.

Η συγκεκριμένη 812 Competizione είναι παραγγελία από τη Ferrari Βορείου Αμερικής και θα δημοπρατηθεί στο γκαλά της Ferrari που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 17 Οκτωβρίου, στο αποκορύφωμα μιας αποκλειστικής εκδήλωσης με στόχο τον εορτασμό της μοναδικής κοινότητας και του πάθους της ιταλικής εταιρείας.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ως μέρος των προγραμμάτων υποστήριξης της εκπαίδευσης που αποτέλεσαν το επίκεντρο των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων της Ferrari.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ματ κίτρινο Giallo Tristrato χρώμα, ενώ οι γραμμές που συνέθεσε ο σχεδιαστής -από τις κομψές και σπορ φόρμες της 812 Competizione και τις πιο εμβληματικές λεπτομέρειες της- είναι σε ματ μαύρο Nero DS Sketch χρώμα. Αξιοσημείωτες λεπτομέρειες ανάμεσά τους είναι η carbon λεπίδα που κόβει το οριζόντιο επίπεδο του μπροστινού καπό και λειτουργεί ως εισαγωγή αέρα για τον κινητήρα, οι χαρακτηριστικές περσίδες στο πλάι, καθώς και τα vortex generators στο πίσω κάλυμμα.

https://youtu.be/KpLt1TWKhqA

Να θυμίσω πως το αυτοκίνητο φορά τον 6,5-λίτρων V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα που αποδίδει 830 άλογα στις 9.250 σ.α.λ. και 692 Nm ροπής. Το όριο περιστροφής του αγγίζει τις 9.500 σ.α.λ., κάτι που τον καθιστά τον πιο υψηλόστροφο κινητήρα παραγωγής της Ferrari, ενώ η σχέση συμπίεσης είναι στο 13,5:1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...